Nederlandse namen: 70 Hollandse parels!

Hollandse namen
17 april 2023

Tulpen, grachten, hagelslag, kaas en André Rieu. Je zou het bijna vergeten, maar Nederland kent zoveel moois dat je Nederlandse namen bijna zou vergeten! Daarom hebben we ons voor dit artikel volledig gestort op Hollandse namen. En we fietsten er ook nog eens heel veel mooie betekenissen in. Spring maar achterop en ontdek de allerleukste babynamen die onze taal rijk is. Gezellig!

Top 10 Nederlandse namen

We starten met de tien meest populaire Nederlandse namen van dit moment. De Sociale Verzekeringsbank publiceert ieder jaar in januari de lijst populairste namen van het voorgaande jaar. En ook in 2022 zaten hier weer wat leuke Hollandse namen tussen. Deze Hollandse hoogtepunten werden vorig jaar het vaakst gekozen.

 1. Mees
 2. Daan
 3. Noud
 4. Saar
 5. Luuk
 6. Siem
 7. Guus
 8. Teun
 9. Gijs
 10. Lieke

Korte Nederlandse namen

Je kon het in het rijtje hierboven eigenlijk al zien: korte Hollandse namen zijn ontzettend populair. Dus wil je je kindje een stoere, pittige naam geven? Dan zijn de onderstaande Nederlandse babynamen echt wat voor jou!

 • Tijn
 • Fien
 • Daan
 • Joep
 • Luus
 • Saar
 • Guus
 • Roos
 • Pim
 • Fem

Tijn
Een stoere, Nederlandse naam: dat is Tijn! Deze naam is afgeleid van Martijn, wat ‘Mars’ en ‘strijder’ betekent. In de Romeinse mythologie is Mars namelijk de god van de oorlog. Daarnaast kan Tijn ook afgeleid zijn van Augustijn, wat ‘heilig’ en ‘verheven’ betekent. 

Fien
Fien! Wij worden instant blij van deze heerlijk vrolijke meisjesnaam. Dat komt mede doordat ie-klanken vaak geassocieerd worden met schattigheid en blijdschap. Fien betekent ‘God voegt toe’ en ‘overwinning’. Naas Fien is Fiene ook een leuke optie.

Daan
De Nederlandse jongensnaam Daan is al jaren een van de meest populaire namen. Het is een korte, krachtige naam, maar hij heeft ook iets heel liefs. Wist je dat Daan een Bijbelse naam is? Het betekent ‘God is mijn rechter’. De naam Daantje wordt vaak aan meisjes gegeven.

Joep
Joepie, we gaan voor Joep! Deze schattige Hollandse babynaam betekent ‘God voegt toe’ en ‘Hij zal beschermen’. Wist je dat Joep is afgeleid van Jacob? Hetzelfde geldt voor hippe jongensnamen als Jop en Joppe.

Luus

Nederlandse ouders zijn gek op speelse afkortingen van namen. Zo zagen we hierboven al Fien, wat een afkorting is van Josefien. Ook Luus is een typisch Nederlandse afkorting van Lucia, wat ‘licht’ betekent. 

Saar
Nog zo’n toffe naam met vier letters en een dubbele klinker. Saar is in Nederland een onwijs populaire naam voor meisjes. Vorig jaar kwamen er zelfs meer dan 500 Saartjes bij! Deze Hollandse naam is afgeleid van het Hebreeuwse Sarah, wat ‘vorstin’ betekent.

Guus
Bij deze Nederlandse naam denken we meteen aan Guus Geluk; jouw kindje wordt dus vast een echte geluksvogel! Guus betekent ‘beroemde vreemdeling’ en ‘verheven’. Voor meiden is Guusje trouwens ook hartstikke hip!

Roos
‘Een roosje m’n Roosje’ zong Conny Vandenbos al in 1978. En vandaag de dag is Roos nog steeds een prachtige Hollandse meisjesnaam. Vind je Nederlandse namen gebaseerd op bloemen sowieso heel mooi? Denk dan ook eens aan Madelief, Bloem of Lotus.

Pim
Pimmie! De schattige naam Pim is met zijn drie letters en één lettergreep natuurlijk korter dan kort. Pim is afgeleid van Wilhelm en betekent ‘standvastige beschermer’. Eigenlijk heel stoer dus!

Fem
Bij Fem denken we meteen aan het Engelse woord ‘feminine’; jullie meisje zal dus ongetwijfeld een flinke dosis girlpower hebben! Daarnaast is Fem een typisch Noord-Nederlandse naam die ‘bescherming’ en ‘vrede’ betekent. De varianten Femme en Femm zijn trouwens ook superleuk!

🇳🇱 Ook leuk: 53 moaie Friese namen voor jullie lytse poppe.

Geboortekaartje meisje

Typisch Nederlandse namen

Bij oud-Hollandse namen denk je vast aan Geertruida, Cornelis of ome Piet. Maar wist je dat babynamen van vroeger een heuse comeback maken? Deze trendy, typisch Nederlandse namen zijn oud-Hollands, of daarop gebaseerd. 

 • Wies
 • Pepijn
 • Sanne
 • Pleun
 • Willem
 • Noortje
 • Pien
 • Jan
 • Pieter
 • Joris

Wies
De lieve naam Wies komt oorspronkelijk uit het zuiden van Nederland en is een verbastering van Louis. Die naam werd namelijk uitgesproken als ‘Lowies’. Wies betekent ‘roemvolle strijder’ en ‘in alle opzichten wijs’. Die zal vast veel tienen halen!

Pepijn
Bij de naam Pepijn zien we meteen een vrolijke gangmaker voor ons. Betekenissen van Pepijn zijn ‘dapper’, ‘wilskracht’, ‘stralend’ en ‘schitterend’. Wij zijn fan!

Sanne
Wat betreft typisch Nederlandse namen is Sanne een echte klassieker: al decennialang kiezen ouders voor deze mooie én krachtige naam. Sanne is een afkorting van Susanna en betekent ‘lelie’, 

Pleun
Eigenlijk is Pleun een voorbeeld van vergeten Nederlandse namen. De naam wordt namelijk niet zo vaak gegeven, terwijl Pleun wel typisch Nederlands is. De betekenis van Pleun is ‘tot Apollo behorend’ – en Apollo is de Griekse god van het licht, de geneeskunde en de muziek.

Willem
Willem is een van de meest klassieke Nederlandse namen. Wie heeft niet een familielid of kennis met deze Hollandse voornaam? De betekenis van Willem is ‘wilskrachtige beschermer’. Stoer hoor!

Noortje

Ah, Noortje! Deze typisch Nederlandse naam is een afgeleide van Noor, en dat is weer een afkorting van Nora. De betekenissen van deze namen zijn ‘vlam’, ‘God is mijn licht’ en ‘eer’. Ga je liever voor Noor of Nora? Dan is Noortje natuurlijk sowieso een ontzettend leuke roepnaam. 

Pien
Wat betreft oud-Hollandse namen is Pien een echte topper. Deze korte Nederlandse naam is afgeleid van Josefien en betekent ‘God voegt toe’. Eigenlijk lijkt Pien qua betekenis en klank dus erg op Fien, alleen de beginletter geeft een iets ander gevoel. Welke naam vind jij het leukst?

Jan
Ja, Jan! Ook dit is een ware klassieker onder de oud-Hollandse namen met één lettergreep. Jan is afgeleid van Johannes en betekent ‘God is genadig’. Wist je dat Jan de meest voorkomende naam van Nederland is? Een echte evergreen dus!

Pieter
‘Rots’ en ‘betrouwbaar’: dat zijn de stoere betekenissen van de naam Pieter. En deze oer-Hollandse naam wordt al eeuwenlang gekozen. Piet, Peter en Pier zijn leuke varianten van Pieter.

Joris
Wist je dat Joris ook een typisch Nederlandse naam is? Joris is een Nederlandse verbastering van het Engelse George. Betekenissen van de naam zijn ‘bewerker van de aarde’ en ‘de waakzame’. 

🧀 Leestip: Old school: deze oude retro namen zijn helemaal terug!

Hippe Nederlandse namen

Stoer, speels en lekker no-nonsense: Hollandse namen zijn vandaag de dag ontzettend hip. Wij hebben de tien hipste Nederlandse babynamen voor je op een rijtje gezet. 

 • Mees
 • Jasmijn
 • Noud
 • Luuk
 • Linde
 • Faas
 • Philou
 • Frenkie
 • Vieve
 • Jet

Mees
Van alle Nederlandse namen is Mees het meest populair: vorig jaar kwamen er maar liefst 621 Meesjes bij! Deze hippe naam is gebaseerd op het gelijknamige zangvogeltje. Daarnaast betekent Mees ‘zoon van de aarde’.   

Jasmijn 
De zoete geur van witte jasmijnbloemetjes doen ons meteen denken aan warme, zwoele zomeravonden. En de naam Jasmijn brengt daarom heerlijk zomerse associaties met zich mee. Een prachtige Nederlandse topper onder de bloemennamen.

Noud
Kort, stoer en hip: dat is de naam Noud! Deze Nederlandse jongensnaam is afgeleid van Arnoud en betekent ‘als een adelaar heersend’. Vorig jaar kwamen er meer dan 500 Noudjes bij!

Luuk 
Ook Luuk is vandaag de dag ontzettend hip. Luuk is de Nederlandse vorm van Lucas en Luca. De betekenis van zowel Luuk, Lucas als Luca is ‘licht’ en ‘maan’. Oh, en ga je liever voor een originele Hollandse naam? Dan is Loek echt iets voor jou!

Linde
Bij de prachtige naam Linde denken we meteen aan de frisgroene blaadjes van de lindeboom. Wist je de de lindeboom al eeuwenlang bijzondere symbolische betekenissen heeft? Vroeger werd de boom gezien als een heilige boom. Onder lindebomen werden vaak huwelijken gesloten, waarbij de duimen van de geliefden in de schors werden gedrukt. Linde heeft dus een mooie link met de liefde.

Faas

Wat betreft hippe Nederlandse namen is ook Faas een echte baas! Deze korte jongensnaam betekent ‘een goede toekomst’ en ‘de geredde’. Voor 2015 was Faas behoorlijk zeldzaam, maar de naam gaat de laatste paar jaar als een speer!

Philou
Je zou het misschien niet zeggen, maar ook Philou is hartstikke Nederlands! De naam komt eigenlijk alleen voor in Nederland en Vlaanderen, maar daarbuiten niet. Zelfs niet in Frankrijk, terwijl Philou behoorlijk Frans klinkt! De betekenissen van Philou zijn ‘liefhebben’ en ‘deugniet’. Cute!

Frenkie
Ja, Frenkie! Sinds een paar jaar is deze Nederlandse jongensnaam megahip geworden, terwijl Frenkie voorheen ontzettend zeldzaam was. Frenkie is de Nederlandse schrijfwijze van Frankie, wat ‘moedig’, ‘speer’ en ‘uit Frankrijk’ betekent.

Vieve
Ook Vieve is een mooi voorbeeld van hippe Nederlandse namen. Vieve is net als Frenkie een ‘vernederlandste’ versie van een buitenlands woord. De naam is namelijk afgeleid van het Franse ‘vive’ en ‘la vie’, wat ‘leve’ en ‘het leven’ betekent. Zo betekent ‘vive la vie’ in het Frans ‘leve het leven!’ Een heerlijk optimistische boodschap ✨

Jet
We eindigen het lijstje hippe Nederlandse namen met Jet! Deze toffe korte naam heeft verschillende betekenissen, waaronder ‘heerser in huis’, ‘parel van de zee’ en ‘gitzwarte edelsteen’. Mysterieus! 

🌷 Ook leuk om te lezen: Dit zijn de 50 leukste korte babynamen.

Hollandse namen

Nederlandse jongensnamen

We konden het niet laten om er nog een rijtje Nederlandse namen in te fietsen. Want wat betreft Hollandse jongensnamen is er zoveel moois om uit te kiezen. Wat vind je bijvoorbeeld van de volgende tien kindernamen?

 • Teun
 • Ties
 • Gijs
 • Wout
 • Jurre
 • Fedde
 • Duuk
 • Niek
 • Thijmen
 • Kees

Teun
Ah, Teuntje! Jullie kleintje is natuurlijk een geschenk van onschatbare waarde. En daar past de naam Teun perfect bij, want de betekenissen van deze Nederlandse jongensnaam zijn ‘geschenk’ en ‘de onschatbare’. 

Ties
We gaan nog even door met de geschenkjes, want ook Ties is een waar cadeautje. De betekenis van Ties is namelijk ‘geschenk van God’. Wist je dat Ties is afgeleid van Thijs? Beide Nederlandse namen zijn trouwens heel populair!

Gijs
Lief, een tikkeltje eigenwijs en levendig, dat komt in ons op als we aan Gijs denken. Deze typisch Nederlandse naam betekent ‘stralend kind van edele afkomst’. Wij zijn fan!

Wout
Lekker simpel, maar oh zo mooi: dat is Wout! Deze krachtige Hollandse naam is afgeleid van Wouter en betekent – heel toepasselijk – ‘heerser over het woud’. Perfect voor kleine bomenklimmers!

Jurre 
Is het je al eens opgevallen dat veel Nederlandse namen op een E eindigen? Babynamen met deze eindletter hebben een prachtige zachte, maar ook stoere klank. Jurre is hier een mooi voorbeeld van. De betekenissen van Jurre zijn ‘strijder’, ‘vorst’ en ‘jonge man’. 

Fedde

Wanneer je op zoek bent naar babynamen met een mooie betekenis, is Fedde zeker het overwegen waard. Deze originele Friese naam betekent namelijk ‘bescherming’ en ‘vrede’. Twee prachtige betekenissen!

Duuk
Soms hebben Nederlandse namen niet per se een Hollandse oorsprong. Het kan ook zijn dat het verbasteringen van internationale namen zijn. Duuk is bijvoorbeeld afgeleid van het Engelse Duke, dat ‘hertog’ betekent. Andere betekenissen van Duuk zijn ‘wolfsvolk’ en ‘leider’.

Niek
Met een naam als Niek wordt jullie kindje vast helemaal uniek! Deze naam is weer een vernederlandste afkorting van een buitenlandse naam, namelijk Nicolaas! Beide namen stammen af van het Griekse woord ‘nikè’, wat ‘overwinning’ betekent. Daar is trouwens ook de naam van het bekende sportmerk op gebaseerd.

Thijmen
Ja, Thijmen! Als we het over Hollandse namen hebben, is Thijmen een absolute favoriet. We zien bij deze naam meteen een ontzettend zoet lachebekje voor ons! De naam betekent trouwens ‘man van het volk’.

Kees
We eindigen het rijtje Nederlandse jongensnamen met de een klassieker: Kees! In de jaren vijftig werden de meeste Keesjes geboren, maar de laatste jaren is de naam weer in opmars. En dat snappen we helemaal, want wij vinden Kees een van de gezelligste oud-Hollandse namen. Kees betekent ‘de gehoornde’.

Nederlandse meisjesnamen

Krachtig, lief of juist lekker simpel: wij houden van Hollandse meiden namen! En onze taal kent zoveel prachtige meisjesnamen, dat we bijna niet konden kiezen. Toch hebben we tien pareltjes van namen voor je verzameld. 

 • Lieke
 • Merel
 • Sterre
 • Fenna
 • Suus
 • Mirthe
 • Soof
 • Jinte
 • Niene
 • Loes

Lieke
Lieflijk en vrolijk: deze meisjesnaam krijgt van ons meteen een like! En Lieke heeft ook nog eens een prachtige betekenis: ‘engel’. Perfect voor jullie kleine engeltje!

Merel
Ken je het zwarte zangvogeltje dat in de lente en zomer prachtige melodieën fluit? Dan ben je vast met ons eens dat Merel een superleuke Nederlandse naam is. Namen gebaseerd op vogels zijn trouwens hartstikke hip! 

Sterre
Bij deze prachtige Nederlandse naam denken we natuurlijk meteen aan een heldere hemel vol twinkelende sterren. Sterre betekent dan ook ‘ster’. Dat wordt vast een stralend kindje ✨

Fenna
Wist je dat Fenna een voorbeeld is van oud-Hollandse meisjesnamen? De naam wordt al eeuwenlang in Nederland gebruikt. En nog steeds is Fenna populair! De betekenis van Fenna is ‘vrede’. De variant Fenne is trouwens ook leuk. 

Suus
Suusje! Je raadt het al: Suus is net als Sanne afgeleid van Susanna. De betekenis van deze drie Hollandse namen is dan ook ‘lelie’. Naast Suus vinden wij Suze ook een schitterende babynaam.

Mirthe

Van een bloemennaam switchen we naar een plantnaam: Mirthe! Deze prachtige Nederlandse naam is gebaseerd op de mirteplant, oftewel bosbesplant. De plant stond vroeger symbool voor liefde, zo werd mirtebloesem vaak verwerkt in het bruidsboeket. Een andere betekenis van de naam is dan ook ‘liefde’.

Soof
We hebben weer een Nederlandse afkorting te pakken! Dit keer Soof: een vlotte afgeleide van Sophia. Voor 2017 kwam Soof als officiële voornaam bijna niet voor, maar inmiddels is Soof steeds meer in opkomst. De betekenis van Soof is trouwens ‘heilige wijsheid’ en ‘levenswijsheid’. 

Jinte
Ben je op zoek naar Hollandse namen met een vleugje mysterie? Dan is Jinte iets voor jullie. De naam is mysterieus omdat de betekenis niet helemaal duidelijk is. Het zou kunnen dat Jinte ‘zwaard’ betekent. Ook zou Jinte afgeleid kunnen zijn van het Scandinavische woord ‘jente’, dat ‘meisje’ betekent.

Niene
De naam Niene klinkt ontzettend lief en vrolijk! De naam is een Nederlandse afgeleide van Katharina, wat ‘zuiver’ en ‘genadig’ betekent. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de variant Nine. Wij zien direct een schattig blond meisjes met palmboomstaartjes voor ons!

Loes
Van Loes gaat ons hartje sneller kloppen! Deze optimistische Nederlandse naam is afgeleid van Louis en betekent ‘beroemde strijder’. Wist je dat Loes het meest populair is in Brabant?

Geboortekaartje neutraal

Hollandse uniseks namen

Nederlandse namen zijn vaak lekker simpel en kort. En die eigenschappen zie je ook vaak terug bij genderneutrale namen. Daarom wilden we je dit lijstje met Hollandse uniseks namen niet onthouden!

 • Moos
 • Juul
 • Melle
 • Jip
 • Sem
 • Diede
 • Maan
 • Sil
 • Eef
 • Kes

Moos
De schattige babynaam Moos is afgeleid van Mozes, wat ‘de verlosser’ en ‘uit het water gehaald’ betekent. De populariteit van Moos gaat sinds een paar jaar door het dak. Geen wonder, want bij Moos zien we direct een lief, speels en eigenzinnig kindje voor ons.

Juul
De naam Juul is een typisch Nederlandse afkorting van Julia, wat ‘de jeugdige’ en ‘aan Jupiter gewijd’ betekent. Juul wordt iets vaker aan meisjes gegeven, maar is ook voor jongens superleuk. Voor jongens is de uitspraak meestal ‘sjoel’ in plaats van ‘juul’. 

Melle
Misschien is Melle wel een van onze favoriete Hollandse namen. Melle komt vooral voor bij jongens, maar we vinden de naam ook tof voor meisjes! Melle betekent ‘verzamelplaats’, ‘ontmoeting’ en ‘sterke wolf’. 

Jip
Ook Jip is helemaal hip! Deze korte, genderneutrale naam betekent ‘vrijgevig’, ‘gulle vriend’ en ‘stralend kind van edele afkomst’. Jip is de laatste paar jaar enorm populair geworden, en dat snappen wij volledig!

Sem
Namen met 3 letters zijn sowieso al hot and happening. Maar als ze ook nog Nederlandse roots hebben, komen ze gegarandeerd in het lijstje populaire Hollandse namen. Sem, dat ‘van God gebeden’ betekent, is al een tijdje een geliefde naam in Nederland. En de kans op naamgenootjes is dubbel zo groot omdat Sem een genderneutrale naam is.

Diede

Yes, Diede! Deze heerlijke uniseksnaam betekent ‘machtig onder het volk’ en ‘vreugde’. Met deze Nederlandse naam wordt jullie mini dus een echte gangmaker!

Maan
Bij deze naam zullen de meeste mensen vast aan zangeres Maan denken. Maar toch is Maan ook een echte genderneutrale naam. Wist je dat Maan vroeger regelmatig gebruikt werd als roepnaam voor Herman en Immanuel? 

Sil
Het mooie Sil betekent ‘overwinning’, ‘bos’ en oudejaarsavond’. Perfect voor als je eind december bent uitgerekend! De variant Silke is trouwens iets populairder. Die naam wordt vooral voor meisjes gekozen.

Eef
Als je van korte Nederlandse namen houdt, is het nog best lastig kiezen. Korte Hollandse namen zijn er namelijk in overvloed! Een voorbeeld daarvan is Eef, wat ‘leven’ en ‘boog van taxushout’ betekent.

Kes
Tot slot mag Kes niet ontbreken in het rijtje genderneutrale Nederlandse namen. Kes is afgeleid van Cornelis, wat ‘hoorn’ betekent. Een andere betekenis van Kes is ‘voor het geluk geboren’. Een prachtige betekenis.

🚲 Leestip: Genderneutrale namen voor baby’s: dit zijn de 25 leukste.

Originele Hollandse namen

Ben je echt op zoek naar iets unieks? Dan vind je jouw ultieme babynaam misschien wel in het lijstje hieronder! Voor dit allerlaatste lijstje met Nederlandse namen zijn we op zoek gegaan naar de meest originele Hollandse namen. Zou jij een van deze namen kiezen?

 • Zonne
 • Zilver
 • Mink
 • Linne
 • Boet
 • Mels
 • Joes
 • Mijs
 • Rijk
 • Flip

Zonne
We steken meteen van wal met een naam gebaseerd op het heelal: Zonne! Met deze naam ben je een echte trendsetter, want Zonne komt nog maar amper voor. ‘t Is weer eens wat anders dan Sonny! Zonne is perfect voor zomerkindjes. 

Zilver
We blijven nog even bij de Nederlandse namen met een Z, want ook Zilver is een bijzondere babynaam. In totaal wonen er minder dan 100 Zilvers in Nederland, dus de naam is met recht uniek te noemen!

Mink
Eigenlijk is Mink niet puur Hollands, maar Fries. De naam stamt namelijk af van het Friese Meine, wat ‘kracht’ en ‘sterkte’ betekent. Misschien wordt jullie Mink wel een superstoere bink!

Linne
Wauw, stiekem zijn wij groot fan van Linne! Deze serene, Nederlandse naam heeft verschillende betekenissen, waaronder ‘lindeboom’, ‘bloem’ en ‘waterval’. 

Boet

De stoere naam Boet is afgeleid van Bode en betekent ‘boodschapper’. Bij deze toffe jongensnaam zien we meteen een schattig boefje voor ons!

Mels
Ook Mels is een eigenzinnige Nederlandse naam die je niet vaak tegenkomt. De betekenissen van Mels zijn ‘sterke wolf’ en ‘ontmoeting’. Een mooie, krachtige naam.

Joes
Joehoe, we gaan voor Joes! Deze vrolijke én stoere naam is, net als Fien en Pien, een verbastering van Jozef, wat ‘God voegt toe’ betekent. Zou jij deze aparte Nederlandse naam overwegen?

Mijs
Mijs is een echte Nederlandse naam voor meisjes. Je voelt hem misschien al aankomen, maar de betekenis van Mijs is inderdaad ‘meisje’. Dat wordt vast een echte powergirl!

Rijk
Ook Rijk is een mooi voorbeeld van originele Hollandse namen. Toch komt Rijk al eeuwenlang voor in Nederland. Rijk is een variant van Rik, wat ‘dappere heerser’, ‘machtig’ en ‘aanzienlijk’ betekent. 

Flip
De naam Flip is gebaseerd op het klassieke Philip. Deze naam is al eeuwenoud, want zelfs rond 1800 liepen er al een aantal van deze knakkers rond. Flip is een frisse, eigentijdse versie die ‘liefhebber van paarden’ betekent. 

Wat is de kracht van een Hollandse naam?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Nederlandse babynaam. Misschien wil je jullie kindje vernoemen naar een familielid. Maar door het geven van een Hollandse naam kun je ook laten zien dat je trots bent op je Nederlandse roots. En dit kun je zo op een originele manier doorgeven aan jullie mini. Maar de kracht van Hollandse namen zit ‘m vooral in de prachtige betekenissen. Omdat sommige namen al eeuwenoud zijn, hebben ze vaak een bijzonder verhaal. Oh, en Nederlandse namen zijn natuurlijk ook gewoon heel mooi. Zo zijn ze vaak verrassend kort en lekker no-nonsense. Heb je de ultieme babynaam nog niet gevonden? Kijk dan gerust eens bij onze namen generator! Zo vind je in no time de leukste namen op basis van oorsprong, lengte of betekenis!

Instagram banner babynamen

Gerelateerde blogs

feitjes-over-voornamen
6 opvallende weetjes en feitjes over voornamen
Babynamen jaren 80
Funky babynamen uit de jaren 80!
baby-vernoemen
Baby vernoemen: zo werkt dat