Deze bekende baby’s werden geboren in 2021

bekende-babys
4 januari 2022

De ooievaar heeft een druk jaar achter de rug! In 2021 werd er namelijk een recordaantal kindjes geboren. En ook dit keer heeft de ooievaar een hoop bezoekjes gebracht aan onze celebs. Benieuwd naar de namen die deze bekende baby’s in 2021 hebben gekregen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Pak er een kopje thee bij en laat je inspireren door alle bijzondere babynamen.

Babynamen van bekende Nederlanders

We beginnen dit lijstje met de bekende 2021 baby’s uit eigen land. En wat was het moeilijk kiezen tussen zoveel mooie babynamen! 

Ted
Opnieuw beschuit met muisjes voor Kim Kötter en Jaap Reesema. Dit powerkoppel is altijd heel open geweest over hun ervaringen met IVF-trajecten. Dat Kim deze keer op een natuurlijke manier zwanger mocht worden was dan ook een groot cadeau. Het jongetje kreeg de naam Ted. Super passend, want Ted betekent ‘godsgeschenk’. Ben je op zoek naar een meisjesnaam? Theodora is de vrouwelijke variant van deze naam. 

Maeve
Kraantje Pappie is nu écht pappie! De rapper en zijn vriendin Sarah deelden de geboorte van hun wondertje op Instagram, ‘Alleen was ik oke, samen waren we beter, met jou zijn we compleet’. Het meisje kreeg de mooie naam Maeve Celine van der Zouwen. Ze waren trouwens niet de enige die kozen voor deze Ierse meisjes naam. Maeve staat namelijk in de top 10 van de meest gegeven meisjesnamen in 2021. Dat is dus niet alleen de lijst voor bekende baby’s.  

Novi-Jaxx
Welkom lieve Novi-Jaxx! Afgelopen jaar zijn Nienke Plas (inmiddels Stjeward) en haar man Resley opnieuw ouders geworden. Vooral hun eerste zoontje Frenky-Dean was over the moon met de geboorte van NoviJaxx. Zijn grote droom was om een broertje te krijgen waar hij samen mee kan gaan voetballen. Zowel de naam Novi als Jaxx haalde de top 10 babynamen van 2021, maar het combineren van de twee maakt deze babynaam zo uniek. 

Rio
Xelly Cabau van Kasbergen en haar man Beer mochten in juni 2021 opnieuw een zoontje in hun armen sluiten. De stralende ouders kozen voor de naam Rio Johnny Muller Cabau. De unieke naam Rio is Portugees en betekent ‘rivier’. Johnny is dan weer Hebreeuws en betekent ‘god is genadig’.

Bekende 2021 baby’s met een unisex naam

Ook dit jaar hebben onze bekende Nederlanders goed de babynamen trends in de gaten gehouden. Opvallend veel BN’ers kozen namelijk voor een genderneutrale babynaam

Billie
Babynieuws voor Merel Westrik en Pepijn Crone! In april is het stel ouders geworden van een meisje met de Engelse naam Billie Mae. De presentatrice deelde het nieuws op haar Instagram. Eerst plaatste Merel een ‘before’ foto met daarop haar mooie ronde buik. Vlak daarna konden we het kleine meisje bewonderen op de ‘after’ foto. 

Lux en Imre
Ook Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle mochten in 2021 opnieuw ouders worden, en wel van een tweeling! Niet één, maar twee bekende baby’s dus. Deze stoere jongetjes hebben de namen Lux en Imre gekregen. Na een spannende start gaat het inmiddels gelukkig goed met de boys. De twee zijn niet van elkaar te onderscheiden. Tja, dat krijg je met eeneiige tweelingen. 

Sam
Babygeluk voor Noortje Herlaar en Barry Atsma. Dit acteurskoppel heeft  een dochter gekregen. Het meisje hebben ze Sam genoemd. Deze hebreeuwse naam is al jaren populair, vooral voor jongetjes. Het stel kondigde hun tweede zwangerschap trouwens op een hele bijzondere manier aan: op de rode loper!

Bekende buitenlandse baby’s en hun namen

Niet alleen de sterren van Nederlandse bodem werden dit jaar verblijd met babygeluk. Ook buiten de grenzen werden veel bekende baby’s geboren. Hieronder een kleine greep Hollywood mini’s.

Mae
Hoera, er is een baby geboren in huize Koma-Duff! Actrice Hilary Duff en haar man Matthew mochten in maart 2021 een meisje verwelkomen in hun mooie gezin. Net als haar broer en zus kreeg ook dit meisje meerdere voornamen: Mae James Bair. Wat een stoere meisjesnaam.

Cosmo
De volgende bekende baby is het zoontje van actrice Scarlett Johansson en haar man Colin Jost. Lang hebben ze de zwangerschap geheim kunnen houden, maar uiteindelijk kwam de pers er toch achter. Nog steeds weten we weinig over deze kleine man, behalve dat hij de mooie naam Cosmo heeft gekregen. Cosmo, een Engelse jongensnaam, staat voor ‘universum’ en ‘harmonie’. 

Saint Leo en Thunder
Deze bijzondere babynamen horen bij de tweeling van olympisch kampioen Usain Bolt en zijn vrouw Kasi. Naast Saint Leo en Thunder heeft het stel ook een dochtertje, genaamd Olympia Lightning. Met zulke namen kun je wel zeggen dat papa trots is op zijn sport en olympische prestaties.

Nog meer bekende baby’s op komst

Dit komt vast niet als verrassing, maar wij houden van babynieuws! Gelukkig laten de sterren ons niet in de steek en kunnen we alvast uitkijken naar meer bekende baby’s. Zo verwachten Bibi Breijman, Kiki Bertens en Famke Louise een kleintje. Ook worden de buitenlandse sterren Jennifer Lawrence, en Kylie Jenner (opnieuw) moeder. We kunnen niet wachten om deze bekende baby’s te ontmoeten en hun mooie namen te ontdekken. Natuurlijk zullen we volgend jaar ook de liefste, mooiste en meest bijzondere namen met jullie delen. Zien we je dan weer?

In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook en Instagram voor leuke babynamenfeitjes en updates over de nieuwste blogs.

Gerelateerde blogs

Babynamen 2022
Babynamen 2022: alle trends op een rijtje
babynamen-uit-films-en-series
De leukste babynamen uit films en series
Toffe namen
Toffe namen uit girl- en boybands!