Unisex namen met een E

Unisex die beginnen met letter E waslijn

Unisex namen die beginnen met de letter E

We hebben de leukste overzichten van alle unisex namen die beginnen met de letter E. Hieronder vind je eerst de SVB kindernamen top 10 met namen voor een unisex die beginnen met een E. Deze top 10 is op basis van de data van de Sociale Verzekeringsbank uit 2023. Daarnaast vind je de top 10 unisexnamen die beginnen met een E op basis van zoekgedrag van jullie, de bezoekers van babynamen.nl. Deze top 10 kijkt dus veel meer naar de populaire namen met een E op dit moment. Daaronder vind je overzicht van alle unisex namen met de beginletter E.

Top 10 unisex namen met een E van maart 2024

Babynamen.nl houdt bij hoe vaak bezoekers een naampagina bezoeken. Wist je dat van alle zoekopdracht van unisex op babynamen.nl 3.02% begint met de letter E?

Geboortekaartjes met de de letter e

Kaartje2go shopping awards
Bekijk alle geboortekaartjes

...en bestel een gratis proefdruk!

  • Luxe papiersoorten en foliedruk
  • Gratis proefdruk
  • Win gratis geboortekaartjes

Hieronder vind je alle unisex op babynamen.nl die beginnen met een E

Uniseks namen met een E

Zijn jullie in verwachting van een kindje, maar willen jullie het geslacht nog liever niet weten of kiezen jullie juist voor een uniseks naam? Dan helpen wij graag aan handje. Hier lees je alles over unisex namen met een E.

De letter E

Weet je al zeker dat je jouw kindje een naam wilt geven met de beginletter E? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je dit een prachtige letter vindt, maar ook vanwege het vernoemen van je kindje. De letter E is een prachtige letter om de naam van jouw kindje mee te beginnen. De letter E heeft een lange geschiedenis achter de rug. Zo is het voor het eerst genoteerd in het Gotisch alfabet. Alhoewel de Grieken en Romeinen ook een E-letter hadden, is de E zoals wij die kennen voor het eerst genoteerd in Gotische tijd.

Een unieke letter

Namen die beginnen met de E zijn alles behalve saai. Door de naam te beginnen met een klinker, geniet de naam van een open start. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er veel prachtige namen die beginnen met de letter E. Wil je specifiek een unisex naam met een E? Dan heb je ook erg veel opties.

Namen met een E

Wat zijn nu bekende uniseks namen met een E? Een van de meest bekende uniseks namen die beginnen met een E zijn Ezra en Elliot. Deze namen lenen zich perfect voor zowel een zoon of een dochter. Er zijn veel Engelstalige namen met de beginletter E die erg voor jongens en meisjes kunnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Elin? Deze naam hoor je vandaag de dag steeds vaker. Het is een unieke naam zonder dat er definitief een geslacht aan is verbonden. De naam Evan is ook een van de meest populaire uniseks namen met beginletter E.

Ben je er nog niet uit hoe je jouw kindje wilt noemen? Maar wil je wel bewust een naam geven waar niet direct een geslacht aan verbonden is? Kies dan voor een leuke uniseks naam. Hieronder hebben wij een rijtje opgesteld met de leukste uniseks namen die beginnen met een E. Zo vindt je eenvoudig een perfecte naam voor jouw kleine spruit.

Hoeveel unisex beginnen met de letter E?

Leuke vraag is natuurlijk hoeveel ouders een naam voor hun kind kiezen die begint met de letter E. Het antwoord daarop verschilt een beetje afhankelijk van waar je kijkt. Bij babynamen.nl hebben we de meest up to date data, ook van afgelopen maanden. Bij babynamen.nl ontvangen we elke maand meer dan 100.000 bezoekers. Van alle zoekopdrachten op unisex op babynamen.nl in de afgelopen maand begint 3.02% met de letter E!

Zoeken

Namen ontdekken

Misschien is de volgende
naam wel iets voor jou?

Unisex namen op alfabet