Logo Babynamen.nl

Blog

Deze 13 IKEA babynamen zijn opvallend leuk

Deze 13 IKEA babynamen zijn opvallend leuk

Heb je al gehoord van de leukste 13 IKEA babynamen? Dit is het jaar waarin de IKEA kindernamen extra populair lijken te zijn. Het bedenken van een naam voor een kindje is vaak een lang proces. Je kindje draagt de naam een leven lang mee. Misschien kies je wel voor een hele unieke naam of toch liever voor een meer gangbare naam. De inspiratie die de Zweedse gigant biedt, is in elk geval interessant genoeg om eens nader te bekijken. Daarom laten wij jou hier kennis maken met 13 opvallend leuke babynamen die gebaseerd zijn op IKEA meubelstukken.

1. Tarva

Tarva is een meisjesnaam die pittig en krachtig klinkt en een vrolijke klank heeft. Deze naam hebben de nachtkastjes en bedden gekregen die van onbehandeld hout zijn gemaakt.

2. Malm

Malm staat voor een simpele oplossing voor het inrichten van een stijlvolle slaapkamer. Deze naam voor een jongetje is origineel en staat ook voor de nodige eigenzinnigheid.

3. Stefan

Stefan is een meer gangbare jongensnaam in Nederland. Er zijn dan ook weinig mensen die denken dat deze naam is afgeleid van een eetkamerstoel.

4. Stig

Stig is een stoere jongensnaam en is een van de namen waar een van de IKEA meubelstukken naar is vernoemd. In dit geval is dat een barkruk.

5. Malinda

Malinda is een lieve meisjesnaam die je zo aan je dochtertje zou geven. Bij IKEA staat deze naam voor aangename zachte stoelkussens.

6. Norna

Norna is als meisjesnaam zeker bekend in Scandinavië, want er zijn al veel meisjes die zo heten. Ook deze naam is van toepassing op stoelkussens van de Zweedse gigant.

Lees ook:  WOW! Dit worden de babynamen trends 2020

7. Fredde

Fredde klinkt als jongensnaam ook niet echt onbekend in de oren. Deze naam is origineel, krachtig en stoer. Dat geldt ook voor het uiterlijk van de werkhoek van IKEA die deze naam draagt.

8. Elly

Elly is een meisjesnaam die in Nederland wel vaker voorkomt. Het leuke is dat deze naam een betekenis heeft, namelijk de stralende.

9. Mydal

Mydal is een jongensnaam en bij IKEA is er een stapelbed naar vernoemd. Mydal klinkt als naam goed en zelfs met een warmbloedig tintje.

10. Franklin

Franklin is een opvallend leuke naam en een van de IKEA babynamen waar je je zoon zo naar vernoemt. Vooral als je de betekenis erachter weet. De naam betekent vrij-land bezitter.

11. Ivar

Ivar is een jongensnaam die wel vaker voorkomt en er is een kast die deze naam draagt. Ivar is een Noorse naam die staat voor Noorse god, held en boogschutter.

12. Tobias

Tobias is een vrolijke jongensnaam die wel wat ondeugends in zich heeft. Bij de woonwinkel is het een eetkamerstoel en een van de IKEA babynamen.

13. Cilla

Cilla is een meisjesnaam en is een van de IKEA kindernamen die betrekking heeft op ronde stoelkussens. Cilla lijkt zomaar een afgeleide te zijn van Priscilla.