Dit zijn de geboortekaartjes trends van 2024!

Geboortekaartjes 2023
6 februari 2023

Ben je in verwachting van een klein hummeltje? Dan wil je natuurlijk ook een tof geboortekaartje kiezen! Want behalve een hippe babykamer en stylish babyspulletjes, is het natuurlijk belangrijk dat het geboortekaartje een extra mooie uitstraling heeft. Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes? In dit artikel bespreken we de belangrijkste geboortekaartjes trends van 2024! Wat is jouw favoriete trend?

Geboortekaartjes abstract

Abstracte geboortekaartjes in 2024

Weet je zeker dat jullie kindje een kleine creatieveling wordt? Dan zijn deze kunstzinnige geboortekaartjes echt iets voor jullie spruit! Van zwierige ronde vegen en speelse lijnen tot hoekige vormen: abstracte geboortekaartjes zijn hartstikke hip in 2024. En het leuke is dat je er alle kanten mee op kunt. Zo passen organische vormen goed bij lieve en serene geboortekaartjes, terwijl een geboortekaartje met geometrische vormen lekker stoer is. Qua kleur kun je denken aan terratinten, gecombineerd met marineblauw en okergeel. Hartstikke genderneutraal dus!

🎨 De abstracte geboortekaartjes trend kun je hier bekijken.

Geboortekaartjes blikvanger

Blikvangers: opvallende geboortekaartjes!

Jouw schattige mini gaat binnenkort helemaal de show stelen. En dan moet het geboortekaartje natuurlijk een echte blikvanger worden. Met deze kleurrijke geboortekaartjes trend vestig je meteen de aandacht op de geboorte van jullie kleintje. Denk aan vrolijke kleuren, knallende contrasten en grote letters. Zo zet je je kindje echt op de kaart! Wist je trouwens dat je ook een poster kunt bestellen van je geboortekaartje? Zo kun je je opvallende geboortekaartje mooi aan de muur hangen. En daarmee creëer je nog meer een statement! Bonustip: deze geboortekaartjes trend past perfect bij een opvallende naam, bijvoorbeeld een van deze hippe jongensnamen of aparte meisjesnamen.  

🌈 Je vindt de kleurrijke geboortekaartjes hier.

Natuurlijke geboortekaartjes

In het bos: rustig en natuurlijk

Natuurliefhebbers opgelet! Want deze geboortekaartjes trend is perfect voor kleine boskabouters en klauterkampioenen in de dop. Bij deze trend staat het bos centraal. Takjes, blaadjes en andere botanische elementen spelen een grote rol, maar op de geboortekaartjes van 2024 zien we vooral veel bosdieren terugkomen. Hertjes, vogeltjes, konijntjes, vosjes en eekhoorntjes: alle dierenvriendjes van het bos zijn erbij om de geboorte van jullie kleintje te vieren. De basiskleuren van deze trend zijn groen- en aardetinten. Heb je nog geen babynaam? Kijk dan eens bij onze natuurnamen en dierennamen

🌲 Geboortekaartjes met de trend ‘in het bos’ vind je hier.

Geboortekaartjes symboliek

Geboortekaartjes met symboliek

De geboorte van je kindje is een van de bijzonderste momenten van je leven. Het is daarom supermooi om je zoon of dochter een spirituele boodschap mee te geven. Daarom zijn geboortekaartjes met symboliek hartstikke populair in 2024. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met het sterrenbeeld van je kleintje, inclusief sterren, een mooie maan en glinsterende elementen. Andere spirituele thema’s zijn geboortestenen en -bloemen, die bij de geboortemaand van je kindje passen. En de kleuren van deze geboortekaartjes trend? Die zijn beige, roest, oudroze en grijsblauw. Babynamen uit het heelal, namen geïnspireerd op edelstenen en op de geboortemaand passen he-le-maal bij deze geboortekaartjes.

Je vindt geboortekaartjes met symboliek hier.

Geef je geboortekaartje in 2024 de finishing touch

De geboorte van je zoon of dochter is een onvergetelijk moment, dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. En daarom is het extra leuk om het geboortekaartje met een paar simpele trucs om te toveren tot een echt pareltje. We hebben de geboortekaartjes tips voor 2024 op een rijtje gezet.

⭐️ Kies voor geboortekaartjes met foliedruk, zoals goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Zo straalt het kaartje je tegemoet, net als jullie pasgeboren zonnestraaltje.

💌 Verpak jullie blijde boodschap in een gekleurde envelop. Roze en blauw zijn altijd leuk, maar wat dacht je van parelmoer, bruin kraftpapier of goud? 

🌼 Maak het geboortekaartje helemaal af met bijpassende sluitzegels. Je kunt sluitzegels trouwens helemaal naar wens aanpassen. Zo maak je er echt een cadeautje van!

❤️ Bestel een houten kaarthouder om het geboortekaartje extra in de spotlights te zetten. Of ga voor een poster of tegeltje!

Gerelateerde blogs

Budget geboortekaartjes
Zo scoor je de leukste goedkope geboortekaartjes
Zeeuwse babynamen
Zeeuwse namen: stik prachtig!
newborn shoot
Tips voor de mooiste newborn shoot